OFFERT JA TACK
Fråga oss
Start / Våra tjänster / Projektledning

Projektledning för din bostadsrättsförening

Ta hjälp av en kunnig projektledare från SBC när ni i styrelsen planerar stora och komplexa projekt som att t.ex. renovera och bygga om. Ni får stöd av en erfaren konsult som hjälper er hela vägen med behovsanalys, förstudie, upphandling, kontroll och beställarprojektledning. Projektledaren hjälper er att axla ert ansvar, och ni får den avlastning och kompetens ni behöver - från förstudie till godkänd slutbesiktning.

Få offert från SBCs projektledare

Anlita ett proffs – vi är experter på projektledning

Är det dags att göra en större renovering eller ombyggnad? Ska ni byta stammar, fixa fasaden, bygga om tak eller balkonger? Stora och komplexa projekt som styrelsen ansvarar för, men oftast inte har möjlighet eller kompetens att driva själv. Då ska ni kontakta SBCs projektledare, som tar ett övergripande ansvar och som erfaret tar hand om de förstudier, upphandlingar, myndighetstillstånd, och besiktningar som krävs för att ni ska lyckas med ert projekt

Vi kan också erbjuda certifierad Kontrollansvarig (KA) enligt Plan- och Bygglagen. SBCs medarbetare har många års erfarenhet av större renoveringar och ombyggnationer och är vana att hantera olika frågeställningar, entreprenörer och boende. Ni får ett proffs att luta er mot hela vägen i er process, och ni i styrelsen får tid till annat.

Enkelt och effektivt – en partner och ett pris 

Med SBCs projektledare får ni i styrelsen en samarbetspartner, ett avtal och ett pris för projektledningen i stora som små projekt. Enklare och tryggare än så kan det inte bli. Som kund har du även alltid nära till hands till SBCs erfarna specialister på bostadsrättsfrågor inom såväl ekonomi, teknik, energi som juridik.

Exempel på uppdrag som våra projektledare kan hjälpa din förening med:

 • Stambyte och våtrumsrenoveringar
 • Fasadrenovering
 • Renovering, alternativt byte och målning av fönster 
 • Renovering av tak eller byte av takbeklädnad 
 • Vindsombyggnation och lokalomvandling
 • Nya balkonger och balkongombyggnation 
 • Renovering av innergård och gårdsbjälklagsrenoveringar 
 • Installationer av fläkt, undercentraler och värme 
 • Upprättande av underhållsplan
 • Förstudier inför installation av solcellsinstallation och laddstolpar till elbilar
 • Energideklaration

3 snabba tips

Förankra och specificera projektet från början. En projektledare tydliggör vad projektet kommer att innebära för styrelsen, tryggar, informerar, svarar på frågor och ser till att allt blir rätt från start.

Ta in offerter som är enkla att jämföra. Vid upphandling är det viktigt att ha tillgång till de bästa entreprenörerna och att offerterna är enkla att jämföra. Våra projektledare har ett ständigt uppdaterat kontaktnät och ser till att föreningen får kompletta och prisnivellerade underlag för styrelsen att fatta beslut ifrån.

Slutbesiktiga för att säkerställa att allt gått rätt till. Slutbesiktningen ska utföras korrekt och av en oberoende besiktningsperson. Det ger er extra säkerhet att arbetet är utfört enligt avtal, lagar och regler. Våra projektledare är med från start till mål och säkerställer kvalitet och slutbesiktning, vi erbjuder även certifierad kontrollansvarig KA vid behov.

 

Vill du komma i kontakt med oss?

Ta kontakt direkt med någon av våra projektledare:

Göteborgsregionen: Tommy Pettersson, 031-745 46 11, tommy.pettersson@sbc.se

Malmöregionen: Jens-Henrik Andersson, 040-622 67 93, jens-henrik.andersson@sbc.se

Stockholmsregionen: David Jost, Chef projektledning, 08-775 72 12, david.jost@sbc.se

Du kan även boka digital rådgivning med projektledare David Jost. Välj tid, så ringer vi upp dig på en tid som passar dig.

Läs mer om våra tjänster

Ta hjälp av en kunnig projektledare från oss på SBC när ni i styrelsen planerar stora och komplexa projekt. Nedan kan du läsa mer om våra tjänster inom projektledning, begära en offert eller kontakta oss.

 

Dränering, markombyggnation och bjälklagsrenovering

Energideklaration

Förstudie laddstolpar

Förstudie solceller

Installationer

Kontrollansvarig enligt PBL

Projektledningens process

Stambyte och våtrumsrenovering

Tak, fasad, fönster och balkonger

Underhållsplan och flerårsbudget

Vindsombyggnad och lokalomvandling