OFFERT JA TACK
Kundforum – Fråga oss!

Vi hjälper din brf med projektledning av stambyte till fasadrenovering

Bostadsrättsföreningens styrelse ansvarar för renovering och underhåll av fastigheten, men ingen kräver att styrelsen själv ska hantera komplexa ombyggnadsprojekt från start till mål. Tvärtom. Det är då du kontaktar våra projektledare. Vi är experterna som ni kan anlita när det gäller allt från underhållsplaner och utredningar till renoveringar, ombyggnationer och kontrollansvariga.

Spetskompetens från början till slut

Alla våra projektledare har lång erfarenhet av entreprenadarbeten och vi erbjuder kontrollansvarig vid behov. SBC blir ett stöd hela vägen – från kartläggning av insatser till upphandling, kontraktsskrivning, byggledning och besiktning. Oavsett om det gäller bygglov, radonmätningar eller bidragsansökningar. Vi finns här med det ni behöver när ni behöver det.

SBCs projektledarkonsulter är specialiserade på bostadsrättsföreningar och väl medvetna om bostadsrättsföreningarnas villkor. De arbetar enbart med ombyggnationer varför ni kan se fram emot en gedigen ROT-erfarenhet. SBC erbjuder dessutom en marknadsunik bredd och har både jurister och förvaltning (teknisk och ekonomisk) till hands för att hjälpa er.

Många bostadsrättsföreningar står någon gång inför en ombyggnad – till exempel renovering, stambyte, ventilation eller fönstermålning. Projekt som oftast kräver såväl juridiskt kunnande som teknisk kompetens och genomtänkt ekonomi. Det kan vara svårt att ha kunskap om allt det för den enskilda styrelsen och det är därför många anlitar oss på SBC.

Hos oss kan ni som förening få hjälp med allt från beslutsunderlag till upphandling och projektledning. Vi erbjuder projektledningstjänster på konsultbasis, där vi helt enkelt hjälper er att axla ert beställaransvar. Vi ser till att det blir rätt från början och att ombyggnationen går rätt till hela vägen.

Vill du komma i kontakt med oss?

Står ni inför en renovering eller vill veta mer om våra tjänster inom projektledning? Tveka inte att kontakta oss! Ni når oss på e-post kundtjanst@sbc.se eller telefon 0771-722 722.

Du kan även ta kontakt direkt med någon av våra projektledare:

Stockholmsregionen: David Jost, Chef projektledning, 08-775 72 12, david.jost@sbc.se

Göteborgsregionen: Tommy Pettersson, 031-745 46 11, tommy.pettersson@sbc.se

Malmöregionen: Jens-Henrik Andersson, 040-622 67 93, jens-henrik.andersson@sbc.se

Vi kan hjälpa er med följande:

Dränering, markombyggnation och bjälklagsrenovering

Energideklaration

Installationer

Kontrollansvarig enligt PBL

Projektledningens process

Stambyte och våtrumsrenovering

Tak, fasad, fönster och balkonger

Underhållsplan och flerårsbudget

Vindsombyggnad och lokalomvandling

 

 


  • PROJEKTLEDNINGENS TJÄNSTER
  • REFERENSPROJEKT
  • VÅRA TJÄNSTER INOM BOSTADSRÄTTSFÖRVALTNING