Fråga oss
Start / Om SBC

Om SBC

SBC har sedan starten 1921 brunnit för att hjälpa bostadsrättsföreningar att få ut så mycket som möjligt av sitt arbete – så att fastigheten kan öka i värde och de boende trivas.

Under åren har vi blivit experter på allt från stambyte till stadgeändringar, rabatter och flerårsbudgetar. För ska både fastigheten och ekonomin må bra, då måste man ha koll på helheten. Och tänka långsiktigt. Vi vill bidra till ett enkelt styrelsearbete och tryggt boende genom en effektiv och proaktiv förvaltning, inom teknik, ekonomi och juridik.

Vår affärsidé och vår vision

Vår affärsidé är enkel, "SBC är bostadsrättsföreningens och fastighetsägarens servicepartner för aktiv och hållbar förvaltning." Vår vision är att skapa livskvalitet genom hållbar fastighetsförvaltning.

Ca. 4000 bostadsrättföreningar anlitar oss idag. Vad behöver din brf?

En stämmoordförande eller en heltäckande genomgång av föreningens ekonomi, underhållsplan och flerårsbudget? På SBC anpassar vi hjälpen efter just din bostadsrättsförening. Med fler än 350 medarbetare, fem kontor över hela landet och 100 års erfarenhet kan vi också skräddarsy med extrem noggrannhet. Eller ta fram helt nya lösningar! Visste du till exempel att du kan bli proffs på styrelsearbete med vår certifieringskurs? Vill du komma direkt till vår offertförfrågan?

Välkommen till en bostadsrättsförvaltare som vill och kan lite mer.