Gå till huvudinnehållet

SBCs företagsledning

SBC Emil Lundström

Emil Lundström

VD

Emil började på SBC som CFO 2017 och har tidigare erfarenhet från CFO på Schindler Hiss AB, Finance Director och Head of Business Control på Stanley Security Sverige. Tidigare erfarenhet inkluderar även arbete som auktoriserad revisor på Ernst & Young. Emil har en magisterexamen i företagsekonomi från Uppsala Universitet.

Kontakt
Telefon 08-501 150 14

SBC Fredrik Hedborg

Fredrik Hedborg

CFO

Fredrik började som CFO på SBC 2020 och har en bakgrund som Head of Strategy and Business Control på Ovako Group och dessförinnan som managementkonsult på Bain & Company. Fredrik har en Master från Handelshögskolan i Stockholm

Kontakt
Telefon 08-501 150 68

SBC Fredric Gustafsson

Fredric Gustafsson

Affärsområdeschef Ekonomisk förvaltning

Fredric började på SBC som Regionchef Öst 2019 och har tidigare erfarenhet som ägare till Coroc AB, COO på Infocare Service AB och Head of Products and Solutions på Stanley Security Sverige. Tidigare erfarenhet inom områden inom förändringsledning och digitalisering i roller som chef, affärs- & verksamhetsutvecklare.

Kontakt
Telefon 0722-445 586

SBC David Gutierrez

David Gutierrez

Marknad- & försäljningschef

David började på SBC 2022 och har en gedigen erfarenhet av försäljning och fastighetsförvaltning. Närmast kommer han från Fastighetsägarna Service Stockholm i rollen som affärsutvecklingschef. David har även varit verksam som områdeschef och ramavtalsansvarig på HSB Stockholm. 

Kontakt
Telefon 0708-588 549

SBC Therese Af Jochnick

Therese af Jochnick

Affärsområdeschef Juridik

Therese som har en juris kandidatexamen från Stockholms Universitet,  började på SBC 2014 som teamledare för juristavdelningen och därefter som gruppchef på Stockholmskontoret. Therese som är specialiserad inom fastighetsrätt, främst bostads- och föreningsrätt samt kommersiell hyra, har processat inom såväl tingsrätt, hovrätt som Högsta Domstolen. Therese har tidigare varit advokat på Landahl Advokatbyrå.

Kontakt
Telefon 08-775 72 37

SBC Per Karlsson

Per Karlsson

Affärsområdeschef Teknisk förvaltning

Per började på SBC 2021 och har tidigare lång ledarerfarenhet inom flera större företag inom Facility Management. Senast som operativ chef och VD på Inspira. Tidigare erfarenhet inom områden som förändringsledning och försäljning i roller som kontrakts-och affärsområdeschef samt inom försäljning och affärsutveckling.

Kontakt
Telefon 0704-840 092

SBC Johan Lundin

Johan Lundin

Regionchef Teknisk förvaltning Syd/Väst

Johan började på SBC 2010 och ansvarar för region Väst och Syd som har Göteborg respektive Malmö som bas och sträcker sig norrut till och med Värmland i väst och Norrköping i öst. Johan har en lång bakgrund inom fastighetsförvaltning i olika roller.

Kontakt
Telefon 031-745 46 05

SBC Markus Pålsson

Markus Pålsson

Chef för Verksamhetsinnovation och utveckling 

VD och ägare Österåkers Bostadsrättsförvaltning AB, ansvarig ekonomiska förvaltning T&T Förvaltnings AB.

Kontakt
Telefon 08-544 10 980

SBC Petra Schneider

Petra Schneider

Chef HR & Intern kommunikation

Petra började på SBC 2017 och ansvarar för HR samt för bolagets interna kommunikation. Petra har lång och bred erfarenhet inom HR-området i roller som Nordic HR Director på ALLIANCE+ och Regionalt HR-ansvarig på Riksbyggen. Petra har en magisterexamen inom Personalvetenskap och Organisation.

Kontakt
Telefon 08-775 73 08

Hitta ditt SBC-kontor

Kontaktuppgifter och besöksadresser till våra kontor runt om i Sverige

 

Välkommen till SBC - mycket mer än fastighetsförvaltning.