OFFERT JA TACK

Vi projektleder och upphandlar dina ombyggnationer

Bostadsrättsföreningens styrelse ansvarar för renovering och underhåll av fastigheten, men ingen kräver att styrelsen själv ska hantera så komplexa ombyggnadsprojekt från start till mål. Tvärtom. Det är då du kontaktar våra projektledare!

Från bostadsomvandling till fönstermålning

Många bostadsrättsföreningar står någon gång inför en ombyggnad – till exempel renovering, stambyte, ventilation eller fönstermålning. Projekt som oftast kräver såväl juridiskt kunnande som teknisk kompetens och genomtänkt ekonomi. Det kan vara svårt att ha kunskap om allt det för den enskilda styrelsen. Därför är det många som anlitar oss på SBC.

Vi projektleder era ombyggnationer!

Hos oss kan ni som förening få hjälp med allt från beslutsunderlag till upphandling och projektledning av den ombyggnation som ni vill företa. Att bära beställarrollen och därmed att sy ihop ett projekt kan vara en mycket krävande börda för en dig som ledamot i en bostadrättsförening. Vi erbjuder projektledningstjänster på konsultbasis, där vi helt enkelt hjälper föreningen att axla sitt beställaransvar. Vi ser till att det blir rätt från början och att ombyggnationen går rätt till hela vägen.

 

Ett urval av det vi hjälper våra kunder med


  • Kontrollansvarig enligt PBL

  • Kulturmärkta byggnader

  • Installationer (berg- och fjärrvärme)

  • Vindsombyggnation samt lokalomvandling

  • Dränering, markombyggnationer och bjälklagsrenoveringar av gårdar

  • Tak-, fasad-, fönster- och balkongombyggnation

  • Stambyten och våtrumsrenoveringar

Spetskompetens från början till slut

Alla våra projektledare har lång erfarenhet av entreprenadarbeten och vi erbjuder kontrollansvarig vid behov. SBC blir ett stöd hela vägen – från kartläggning av insatser till upphandling, kontraktsskrivning, byggledning och besiktning. Oavsett om det gäller bygglov eller radonmätningar. Eller bidragsansökningar. Vi finns här med det ni behöver när ni behöver det.

SBCs projektledarkonsulter är specialiserade på bostadsrättsföreningar och väl medvetna om bostadsrättsföreningarnas villkor. De arbetar enbart med ombyggnationer varför ni kan se fram emot en gedigen ROT-erfarenhet. SBC erbjuder dessutom en marknadsunik bredd och har både jurister och förvaltning (teknisk och ekonomisk) alltid till hands att bistå er.

 

 

Fler tjänster för föreningens fastighet: