OFFERT JA TACK
Kundforum – Fråga oss!

Fastighetsskötsel och fastighetsservice - underhåll för fastighetens värde

För att må bra och behålla sitt värde behöver en fastighet skötas om. Det gör SBCs fastighetsskötare så att ni i styrelsen kan koncentrera er på annat.

Regelbunden tillsyn och bedömningar finns i tjänsten fastighetsskötsel. Förutom reparationer, avläsningar, felanmälan och skötselplaner, förstås. Förvaltaren vet vad som behöver göras, fastighetsskötaren hur – tillsammans är de ett oslagbart team! Byta lås och glödlampor, fixa kärvande dörrar eller strejkande kranar. Det är sådant som en fastighetsskötare åtgärdar snabbt och säkert. För det ska vara tryggt att veta att fastigheten alltid är välskött och välbesökt.

Ute, inne – eller både och?

Utemiljön är en viktig del av fastigheten. På SBC har vi medarbetare som är experter på mark- och trädgårdsskötsel. På gräsmattor, rabatter, buskar, gångar, lekplatser och parkeringsytor, helt enkelt. Och precis som vi åtgärdar kärvande dörrar och byter glödlampor inne, ser vi till att även utemiljön är välskött, säker och tillgänglig. Vi finns här med det du behöver när du behöver det.


  • OFFERT
  • KONTAKT
Vi erbjuder fler tjänster för föreningens fastighet

Fastighetsskötaren Hampus berättar om sitt arbete

"En god relation till styrelsen är jätteviktig för arbetet. Det är fastighetsskötaren som tillsammans med förvaltaren ska se till att värdet på föreningens fastighet ökar över tid. "