Gå till huvudinnehållet

Skydda din brf med en marknadsledande försäkring

Tillsammans med försäkringsförmedlaren Gallagher har vi på SBC tagit fram ett unikt försäkringskoncept för bostadsrättsföreningar. BRFförsäkring är en av de mest omfattande fastighetsförsäkringarna på marknaden med marknadsledande pris, omfattning och service. Som kund får din förening råd och hjälp av Gallaghers expertteam och en trygg försäkring placerad hos If Skadeförsäkring.

Försäkring utan krångel för din brf

Med en skräddarsydd försäkring kan ni i föreningen enkelt trygga vardagen – för alla medlemmar och för fastigheten. Om olyckan är framme och något händer med ert hem eller bostad, era saker eller er själva, kan ni förvänta er snabb hjälp utan krångel. Precis som det ska vara.

Till dig som är SBC-förvaltad kund har vi i samarbete med försäkringsförmedlaren Gallagher och försäkringsgivaren If Skadeförsäkringar tagit fram försäkringskonceptet BRFförsäkring, speciellt anpassat till de situationer där du i brf behöver ha ett starkt och tryggt skydd. Det är marknadens mest omfattande fastighetsförsäkring med delar som skiljer sig från andra försäkringar när det gäller pris, omfattning och service.

 

Varför ska din förening byta till BRFförsäkring?

  • Konkurrenskraftigt pris - med premieutmanare som säkerställer bästa möjliga pris och täckning
  • Marknadsledande försäkring för bostadsrättsföreningar med villkorsgaranti
  • Stöd till din förening i hela processen om något händer med tillgång till ett försäkringsteam bestående av jurister och skadespecialister
  • Professionell försäkringsrådgivning och proaktiva skadeförebyggande förslag som passar just din förening
  • If Skadeförsäkringar rankas som bäst på skadereglering i Sverige

 

Vill din förening förvaltas av oss på SBC?

Fler erbjudanden från utvalda leverantörer