Gå till huvudinnehållet

CWS - Entrémattor som välkomnar

Hyr bostadsrättsföreningens entrémattor med CWS fullservice, som innebär att föreningen alltid har tillgång till hela, rena och miljövänliga mattor i entré och trapphus. CWS hämtar, tvättar, kvalitetskontrollerar och levererar rena mattor. Ni slipper stora investeringskostnader och med en förmånlig SBC Fördels-rabatt får ni bra kostnadskontroll.

Entrémattor skonar golven i er brf

CWS mattor samlar upp smuts och väta, motverkar halka och avleder statisk elektricitet. Med en entrématta samlas även grus och småsten upp och förhindrar att grus dras med till en eventuell hiss och orsakar hisstopp, vilket lätt resulterar i höga servicekostnader. Dessutom är mattorna sköna att gå på och dämpar ljud i trappuppgången.

Att hyra entrématta minskar underhållet i trapphus och ger en renare miljö

Med en matta från CWS får du inte bara en effektiv och snygg matta, utan också en miljövänlig matta. CWS arbetar varje dag för att minska sitt klimatavtryck och mattorna är gjorda av återvunna material. Med Miljömattan® får din förening en matta som har extra effektiv uppsugningsförmåga, vilket gör att tvättintervallen är längre och miljön sparas genom minskade transporter och tvätt.

Ditt erbjudande med SBC Fördel

CWS hjälper dig från behovsanalys till leverans och hjälper dig hitta de mattor som passar just er förening. Välj den unika Miljömattan® eller logomattan, som kan erbjudas i mer än 150 färger. Alla  mattor från CWS är fria från ftalater och har 100% återvunnet textilgarn. Oavsett vilken du väljer är hyra av entrémattor alltid en god idé.

Stilren miljömatta i bostadsrättsföreningens allmänna utrymme

Miljömattan®

  • Upp till 50% mindre Co2 utsläpp och 100% miljökompenserad
  • Tillverkad av regenererad nylon, som bland annat tillverkas av återvunna fisknät och textilier
  • Finns i ett flertal storlekar
Entrématta med tryckt text som säger Välkommen till Brf Tulpanen

Logomattan

  • Fotografisk kvalitet på trycket
  • 150 standardfärger och mängder av ytterligare specialfärger efter önskemål
  • Finns i ett flertal storlekar

Vill din förening förvaltas av oss på SBC?

Fler erbjudanden från utvalda leverantörer