Gå till huvudinnehållet

Ahlsell – handla allt ni behöver på ett och samma ställe

Handla allt ni behöver på ett och samma ställe. Ahlsell erbjuder marknadens bredaste sortiment av vvs, el, beslag, ljuskällor, armaturer, verktyg, kläder, och skyddsutrustning. Ahlsell har samlat allt under ett tak för att göra dina inköp till föreningen smidigare och vardagen enklare.

Förmånligt erbjudande från Ahlsell

Som SBC-förvaltad förening får du avsevärt bättre priser än de avtal du kan få som enskild bostadsrättsförening tack vare volymavtal med SBC.

Reklambanner för Ahlsells Produktguide Skyddsrum.

På Ahlsell hittar du ett brett sortiment av hållbara produkter och smarta tjänster för att underlätta all typ av fastighetsunderhåll och öka fastighetens värde. Med en och samma leverantör, som samtidigt är en rådgivande partner, får du hjälp med allt från glödlampor till kompletta renoveringsprojekt.

  • Leverans dagen efter beställning
  • Över 100 butiker runt om i Sverige
  • Internetbutik för beställning dygnet runt
  • Egen kundtjänst med fokus på fastighetsskötsel

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör driver de utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, specialistkunskap och logistik i världsklass är det deras jobb att göra vardagen enklare.

Vill din förening förvaltas av oss på SBC?

Fler erbjudanden från utvalda leverantörer