Fråga oss
Säkerhetsdörrar från Svenska Skydd
Start / Våra tjänster / SBC Fördel / Säkerhetsdörrar från Svenska Skydd

Säkerhetsdörrar från Svenska Skydd

Svenska Skydd är marknadsledande på skyddsdörrar och säkerhetslösningar för trapphus. Med en rikstäckande organisation levererar företaget helhetslösningar för ett säkert och inspirerande trapphus. Som SBC kund tar du del av flera fina erbjudanden.


Äldre dörrar är enkla att bryta sig in i. Därför väljer många att byta till en säkerhetsdörr i kraftfullt stål, som är inbrottssäker och brandsäker och som även skyddar mot ljud eller oönskad doft.

Dina erbjudanden

  • Marknadens bästa säkerhetsdörr med SBC rabatt
  • Kostnadsfri säkerhetsinventering med fokus på skalskyddet i fastigheten – entrépartier, källardörrar, brytskydd och branddörrar.
  • Rabatt på brytskydd vid köp av branddörr
  • Trapphusvandring tillsammans med Svenska Skydd för att få inspiration och tips inför en trapphusrenovering – till rabatterade priser.

Varför ska jag ha en säkerhetsdörr?

Äldre dörrar är enkla att bryta sig igenom och ett larm påskyndar endast en tjuvs vistelse i bostaden. En säkerhetsdörr i kraftfullt stål är inbrottssäker, brandsäker och varken ljud eller oönskad doft tränger sig in över tröskeln. En säker dörr höjer dessutom värdet på din bostad och på boendekomforten.

Det första du kommer att märka när du skaffar en säkerhetsdörr är tystnaden. Dörrens konstruktion tar effektivt bort störande ljud från trappuppgången. När du stängt dörren kommer varken tjuvar, ljud, drag eller grannens matos över tröskeln. Isoleringen i dörrbladet och tätningen mellan karm och dörrblad gör också att du kan sänka din energikostnad.

Var tillverkas säkerhetsdörrar från Svenska Skydd?

Svenska Skydd har egen produktion av säkerhetsdörrar i Eskilstuna.

Hur installerar jag en säkerhetsdörr?

Installation ingår i erbjudandet. Du bör undvika att montera en säkerhetsdörr själv. Det krävs professionell hjälp för att du ska uppnå den säkerheten dörren kan ge dig.

Ta del av dina erbjudanden och läs mer om Svenska Skydd

Ja tack, ta mig till Svenska Skydd