Gå till huvudinnehållet

Installera larmsensor för ökad trygghet i er brf

Öka tryggheten i föreningen med en larmcentralansluten larmsensor. Larmsensorn är en digital väktare med dygnet runt-bevakning som reagerar på ljud, värme och rörelse och ger er kännedom om oönskade folksamlingar, högljudda bråk, temperaturförändring eller musik på hög volym.

I samarbete med Mastek, Mälardalens Säkerhetsteknik AB kan vi nu genom förmånsprogrammet SBC Fördel erbjuda dig som förvaltad kund ett förmånligt erbjudande på trygghetsskapande produkter.

Mastek är ett teknikbolag i säkerhetsbranschen med över 20 års erfarenhet inom säkerhets- och trygghetsfrågor och kombinerar idag den senaste tekniken med traditionell bevakning.

Vad är en larmsensor och hur fungerar den?

Den digitala larmsensorn har dygnet runt bevakning, ansluts till en bemannad larmcentral och kan placeras där ni behöver den. Installationen görs snabbt och smidigt. Ni behöver inte tillstånd eller godkännande från myndigheter, eftersom all data som samlas in är helt anonym och integritetsskyddad.

Larmsensorn kan installeras och verka för ökad trygghet i

  • Trapphus
  • Källargångar
  • Miljöstugor
  • Teknikrum
  • Uthyrningslokaler med mera

Med larmsensorn får ni support och utryckning vid larm – och föreningen får värdefull information om och när störningarna sker. Ni kan följa statistik över allt som utlöser ljud i fastighetens allmänna utrymmen i tydliga diagram: när, var, hur länge och hur frekvent störningarna förekommer. Med larmsensorn tryggar ni närmiljön för alla boende i föreningen och får samtidigt en enkel överblick.

Förmånligt erbjudande genom SBC Fördel

Kostnaderna för inköp, installation, drift och service är speciellt förmånliga för dig som SBC kund genom förmånsprogrammet SBC Fördel. Välkommen att läsa mer om ditt erbjudande från Mälardalens Säkerhetsteknik AB.

Vill din förening förvaltas av oss på SBC?

Fler erbjudanden från utvalda leverantörer