Gå till huvudinnehållet

Hållbara lösningar för föreningens avfallsåtervinning

Nu kan SBC i samarbete med Ragn-Sells erbjuda unika och klimatsmarta lösningar för din brf:s avfallsåtervinning. Sortering nära avfallskällan leder till ökad sorteringsgrad, som i sin tur leder till ett minskat klimatavtryck och en lägre kostnad för er bostadsrättsförening.

Ragn-Sells är ett rikstäckande kompetensföretag inom återvinning och erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser.

Flexibla lösningar och smidiga återvinningspaket

SBC har tillsammans med Ragn-Sells tagit fram fyra olika nivåer på återvinningspaket till dig som är SBC kund. Tjänsterna är flexibla och lösningarna kan enkelt anpassas efter föreningens behov och förutsättningar. Paketen innehåller kärl, skyltning och insamling av glas, papper, tidningar, wellpapp, plast, metall, blandskrot och deponi (icke återvinningsbart). På Ragn-Sells sida för SBC kunder kan du enkelt räkna ut vad priset blir på de olika paketen. Länk direkt till Ragns-Sells finns längst ner på sidan.

Minska er miljöpåverkan, källsortera mera

Det ska vara lätt att göra rätt! Ragn-Sells hjälper dig som kund att skapa rena, snygga och tydliga källsorteringsrum. För att underlätta sorteringen finns ett enhetligt koncept för skyltar och dekaler. Ett bra tips är att enkelt ladda ner sorteringsappen RagnCycle om du och föreningens medlemmar är osäkra på hur sorteringen går till. Appen är kostnadsfri och kan enkelt laddas ner på App store eller Google Play.

Varför Ragn-Sells som leverantör för återvinning?

Som kund till SBC har du möjlighet att ta del av ett väldigt förmånligt erbjudande med Ragn-Sells. 

  • Avfallshanteringen kan skötas digitalt via en kundportal, som är anpassad efter din mobil eller dator. Där kan du och din förening enkelt beställa extra tömningar, se när tömning ska ske och ha koll på fakturor och statistik.

  • Det är tryggt och enkelt att vara kund hos Ragn-Sells, som alltid söker efter den mest hållbara lösningen för ert avfall. Med bra teknik och logistiska lösningar sorteras allt avfall ut som kan sorteras.

  • Föreningen bidrar till ett minskat koldioxidutsläpp och minimerar miljöpåverkan.

  • Ragn-Sells är en komplett leverantör som även kan hjälpa föreningen med containern till vår/höststädningen och tjänster för vatten, avlopp och spoltjänster.

Behöver ni i föreningen hjälp att säga upp ert befintliga avtal?  Ragn-Sells hjälper er kostnadsfritt med all hantering för en smidig övergång.

Vill din förening förvaltas av oss på SBC?

Fler erbjudanden från utvalda leverantörer