Fråga oss

Lokalvård, trappstädning och fönsterputs i bostadsrättsföreningar

En välvårdad och ren fastighet gör mycket för intrycket, dessutom minskar det slitaget. Vi på SBC erbjuder en rad tjänster inom lokalvård som hjälper din bostadsrättsförening att hålla rent i era gemensamma utrymmen.

Trappstädning i brf

Trapphuset i en fastighet behöver som standard städas en gång i veckan under november till april och varannan vecka maj till oktober. Årstid och hur många människor som passerar kan såklart påverka behovet.

I en trappstädning ingår vanligtvis:

  • Sopning av golv 

  • Moppning av golv

  • Dammtorkning

  • Avtorkning av ytor

  • Avfläckning av väggar

  • Skakning av entrématta

Produkterna vi använder är alltid anpassade efter era ytskikt och vi eftersträvar alltid minimal miljöpåverkan.

Vi erbjuder trappstädning i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Sundsvall.

Pris för trappstädning i bostadsrättsföreningar

Kostnaden för trappstädning beror på fastighetens storlek och omfattningen av uppdraget. Kontakta oss gärna för ett prisförslag.

Fönsterputs i bostadsrättsförening

Rena fönster i brf:ens trapphus och gemensamma utrymmen är den lilla detaljen som gör den stora skillnaden. Det ser välkomnande ut med skinande fönster och dessutom gör det mycket för ljusinsläppet i fastigheten. Fönstertvätt rekommenderas en till två gånger om året.

Städning av gemensamma utrymmen och lokaler i brf

Gemensamma utrymmen i en bostadsrättsförening, som tvättstuga, vind, källare, förråd och lokaler behöver storstädas regelbundet för att hålla sig fräscha. 

Hur ofta det behöver städas beror på årstiden, under vintern blir det lätt slaskigt och grusigt på golven medan sommaren för det mesta innebär mer lättstädade lokaler.

Behöver din förening hjälp med lokalvård?

Vi på SBC hjälper gärna till.

Skicka offertförfrågan