Fråga oss
Handla allt ni behöver på ett ställe - Ahlsell
Start / Våra tjänster / SBC Fördel / Handla allt ni behöver på ett och samma ställe

Ahlsell - handla allt ni behöver på ett och samma ställe

Handla allt ni behöver på ett och samma ställe. Ahlsell erbjuder marknadens bredaste sortiment av vvs, el, beslag, ljuskällor, armaturer, verktyg, kläder, och skyddsutrustning. Ahlsell har samlat allt under ett tak för att göra dina inköp till föreningen smidigare och vardagen enklare.


Som SBC-förvaltad förening får du avsevärt bättre priser än de avtal du kan få som enskild bostadsrättsförening tack vare volymavtal med SBC.

På Ahlsell hittar du ett brett sortiment av hållbara produkter och smarta tjänster för att underlätta all typ av fastighetsunderhåll och öka fastighetens värde. Med en och samma leverantör, som samtidigt är en rådgivande partner, får du hjälp med allt från glödlampor till kompletta renoveringsprojekt.

  • Leverans dagen efter beställning
  • Över 100 butiker runt om i Sverige
  • Internetbutik för beställning dygnet runt
  • Egen kundtjänst med fokus på fastighetsskötsel

Ahlsell finns där människor bor, arbetar och lever sina liv. Som ledande distributör driver de utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, specialistkunskap och logistik i världsklass är det deras jobb att göra vardagen enklare.

Är din förening förvaltad av SBC kan ni enkelt ta del av SBC-avtalet

Ja tack, ta mig till Ahlsell


Är din förening intresserad av att förvaltas av SBC?

Beställ en offert här