Fråga oss
Start / Våra tjänster / Energi och Miljö

Energi och Miljö

Det finns mycket ni i styrelsen kan göra för att förbättra energiförbrukningen och minska er miljöpåverkan. Visste du t.ex. att snittförbrukningen av värme och vatten oftast minskar rejält efter införandet av individuell mätning och debitering? Är det dags för föreningen att göra en energideklaration, eller funderar ni på solceller eller laddstolpar för elbilsladdning och vill ha hjälp med mer information och förstudier?

En hållbar investering för framtiden och ekonomin

Vi på SBC arbetar proaktivt för att minimera miljöbelastningen. Med en vision att skapa livskvalitet för våra kunder genom en långsiktig, medveten och hållbar fastighetsförvaltning vill vi influera styrelser, leverantörer och partners till hållbara val i vardagen och i samband med framtida investeringar.

Låt oss ta fram en offert eller förstudie, vi hjälper er sen vidare i processen från beslutsunderlag till upphandling och genomförande. Inom kort kommer vi på SBC också att kunna erbjuda er förening en hållbarhetsplan, som ökar värdet på era fastigheter och bidrar till en sund resurshantering.

Med SBC får ni i styrelsen en partner som leder er från start till mål. Investera hållbart för miljön, framtiden och föreningens ekonomi.

SBCs hållbarhetspolicy