OFFERT JA TACK
Fråga oss
Start / Våra tjänster

Våra tjänster - Mycket mer än fastighetsförvaltning

Att förvalta hus ställer höga krav på en styrelse, och få bostadsrättsföreningar har den expertkunskap som krävs. Med SBCs personliga förvaltning och digitala verktyg blir det lätt för dig att hantera styrelsearbetet och samtidigt balansera ett hektiskt livspussel.

Begär offert på fastighetsförvaltning

En helhetspartner för ditt boende

Vi på SBC har spetskompetens inom ekonomi, teknik, energi och juridik sedan ett helt sekel. Långsiktigt och hållbart underlättar och tryggar vi arbetet för bostadsrättsföreningar landet runt, oavsett om det gäller avgifter och fakturor, årsredovisningar, daglig drift, avancerade upphandlingar inför stora ombyggnadsprojekt eller nischad expertis i juridiska frågor.

Personligt och enkelt

Med oss som partner får du ett eget personligt team för din förening, alla är uppdaterade och tillsammans har vi koll på de frågeställningar som rör din förening. Med vår digitala kundportal SBC Hemma kan du dygnet runt logga in och sköta styrelsearbetet när och var som helst.

Låt oss sätta ihop ett paket med tjänster som passar just din förening. Vi gör allt för att ditt styrelsearbete ska bli enklare och mer effektivt, för en fastighet som aldrig slutar växa i värde och för att både du och ditt boende ska må bra.

Vi är med dig

SBCs kundtjänst har öppet alla vardagar 07-21 för att svara på frågor från styrelsen, medlemmar, hyresgäster, mäklare och andra intressenter. 

Vi är förvaltningsexperterna som både vill och kan lite mer. En pålitlig och aktiv partner för ditt boende som alltid verkar för ditt bästa. 

Läs mer i vår broschyr