Gå till huvudinnehållet

SBC förvärvar Mediator

SBC förvärvar Uppsala-aktören Mediator och stärker närvaron i regionen. Förvärvet som är ett viktigt strategiskt beslut, innebär att SBC nu fortsätter sin tillväxtresa.

Mediator AB – med stark förankring i Uppsalaregionen har i fyrtio år specialiserat sig på ekonomisk och administrativ förvaltning främst för bostadsrätts- och samfällighetsföreningar. Med stort engagemang kring förvaltning har företaget haft en mycket stabil tillväxt och skapat både många och långa relationer med sina kunder.

–Vi är stolta över att ha fått förtroendet att få förvärva ett så genuint och välskött företag som Mediator. Nu tar vi ytterligare ett steg framåt i ambitionen att vara landets främsta aktör inom helhetsförvaltning av fastigheter. Jag ser fram emot att möta alla nya kollegor och tillsammans fortsätta vår spännande tillväxtresa i regionen, säger Emil Lundström, VD SBC.

–Mediator står nu inför en ny fas, och jag är mycket trygg i mitt beslut att lämna över till SBC, som med mer än hundra års erfarenhet står för gedigen expertis och mycket stor branschkännedom. Jag ser fram emot att kunna erbjuda våra nuvarande och framtida kunder möjligheter till ett breddat tjänsteutbud med en ny stark ägare, väl rustat för framtiden, säger Per Anders Forsgren, VD Mediator.

Mediator kommer att fortsätta drivas som eget bolag och varumärke och ansluter som en fristående aktör till SBC koncernen.