Gå till huvudinnehållet

SBC Förvärvar MARAB Gruppen AB

SBC förvärvar MARAB Gruppen AB och stärker sin närvaro i Göteborgsregionen. Förvärvet som är ett viktigt strategiskt beslut, innebär att SBC nu tar nästa steg i sin tillväxtresa.

MARAB Gruppen AB är ett företag som tillhandahåller tjänster inom fastighetsservice och teknisk förvaltning och har sedan starten 2018 haft en imponerade tillväxt. För att behålla det breda tjänsteerbjudandet kommer SBC även framöver att använda sig av samarbetspartners i kombination med den egna leveransen.

– Det är väldigt roligt att MARAB Gruppen ansluter till SBC. Förvärvet gör att vi nu tar ett ytterligare steg framåt i ambitionen att vara landets främsta aktör inom helhetsförvaltning av fastigheter. Jag ser fram emot att möta alla nya kollegor och tillsammans fortsätta vår spännande tillväxtresa i regionen, säger Emil Lundström, VD och koncernchef på SBC, tillsammans med Johan Lundin, Regionschef i Väst.

– MARAB Gruppen har sedan starten 2018 haft en stark tillväxt genom ett erbjudande som tilltalar många bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Våra ledord engagemang, service, kvalité och kommunikation har varit viktiga på vår resa. Nu ser vi fram emot att fortsätta utveckla vår fina verksamhet med en ny stark ägare att växa med. Medgrundarna kommer fortsätta leda verksamheten som anställda på SBC och vi är oerhört förväntansfulla att ta bolaget in i framtiden med våra fantastiska medarbetare och SBC:s helhetserbjudande inom fastighetsförvaltning, säger Patric Rydén på MARAB Gruppen AB.