Gå till huvudinnehållet

Beställ energideklaration för din bostadsrättsförening

Har din brf en giltig och godkänd energideklaration? Här kan du enkelt beställa och beräkna pris för en energideklaration åt din bostadsrättsförening.

En energideklaration är ett dokument som visar hur mycket energi en byggnad använder och hur effektiv energiförbrukningen är. Syftet med energideklarationen är att främja en effektiv energianvändning och god inomhusmiljö. Läs mer om vad som gäller vid energideklaration.

Beställ energideklaration via oss på SBC

Vi hjälper din bostadsrättsförening med energideklarationen. Med certifierade energiexperter får du en helhetspartner, som efter utförd energideklaration kan hjälpa din förening att följa upp och genomföra föreslagna åtgärder.

Pris för energideklaration

Priset på energideklaration beror bland annat på antalet lägenheter och byggnader i fastigheten. Beräkna kostnaden för en energideklaration åt din bostadsrättsförening via vårt enkla formulär.

Certiferad energiexpert utför energideklarationen

När du beställer en energideklaration utförs den av våra cerfierade energiexperter. De utför energideklarationer för både befintliga bostadsrättsföreningar och nyproducerade fastigheter. Om din förening har teknisk förvaltning hos oss på SBC, kan vi hjälpa till med alla dokument som energideklaranten behöver. fastigheten behöver.

Efter utförd energideklaration

En sammanfattning av energideklarationen ska sättas upp i entrén till fastigheten. 

Vi hjälper flerbostadshus att minska energiförbrukningen

För bostadsrättsföreningar är energideklarationen ett första steg mot att bli mer energieffektiv, vilket innebär minskade kostnader för både plånbok och miljö samt ett förbättrat inomhusklimat. När vi gjort en energideklaration åt din förening, erbjuder vi hjälp för att minska er energiförbrukning – och i förlängningen – era utgifter.

Genom att kartlägga förbrukningen kan energisparande åtgärder identifieras och kort- och långsiktiga förändringar genomföras. Exempel på energisparande åtgärder är:

  • byte av värmesystem, fönster eller ventilation
  • optimering av drift och underhåll
  • tilläggsisolering av tak och fasader

Beräkna pris och beställ energideklaration

Här kan du se vad en energideklaration kostar för din förening och sen, om du vill, beställa en direkt.