Gå till huvudinnehållet

Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar i Stockholm

Med vår ekonomiska förvaltning i Stockholm får din brf lokal expertis inom allt från bokföring och bokslut till ekonomiska analyser. I kundportalen SBC Hemma sköter du enkelt dina ärenden och får en tydlig överblick över föreningens ekonomi. Att du dessutom får en förmånlig ränta på föreningens tillgångar är bara en av alla goda anledningar att välja SBC som ekonomisk förvaltare.

Anlita en ekonomisk förvaltare som förenklar styrelsearbetet i din brf

Med oss på SBC får din bostadsrätts- eller samfällighetsförening en ekonomisk förvaltare som tar ett helhetsgrepp över ekonomin och gör den både överskådlig och hållbar.

Ni i styrelsen får en kundansvarig som proaktivt tar hand om alla sorters frågeställningar – och alltid finns nära tillhands för rådgivning.

Ekonomisk förvaltning för din brf

Vi hjälper din bostadsrättsförening med allt från löpande uppgifter till att sätta en långsiktig plan för föreningens ekonomi. Välj SBC som ekonomisk förvaltare, vi gör det enkelt att hantera styrelsearbetet och samtidigt balansera ett aktivt liv.

Vi är specialister på ekonomisk förvaltning för brf:er i Stockholm och skräddarsyr tjänsterna efter just din bostadsrättsförening. I ekonomisk förvaltning ingår bland annat:

Kundportalen SBC Hemma

– ett digitalt verktyg som förenklar din förenings vardag

I SBC Hemma får du tydlig överblick över föreningens ekonomi och fastigheter. Du loggar enkelt in när och var det passar dig.

Vad mer vill din förening ha hjälp med?

Med våra flexibla tilläggstjänster gör det vi enkelt för dig att skräddarsy ett paket som passar din förening. 

Väldigt hjälpsamma på alla plan, gör allt för att försöka underlätta för bostadsrättsföreningen.

Isa Embretsen, Brf Folium, Järfälla

Förmånsprogrammet SBC Fördel

Som förvaltad förening får du tillgång till förmånliga erbjudanden via väl utvalda samarbetspartners.

Få kostnadsförslag på ekonomisk fastighetsförvaltning för brf i Stockholm

När du kontaktar oss för en offert får du ett prisförslag på vad den ekonomiska förvaltningen kommer kosta din brf baserat på de tjänster din brf är intresserad av.

Få kostnadsförslag på ekonomisk förvaltning i Stockholm

Frågor och svar

Med ekonomisk förvaltning sköts ekonomin i din bostadsrättsförening långsiktigt och hållbart. I arbetet med ekonomisk fastighetsförvaltning ingår bland annat löpande bokföring, avisering av avgifter och hyror och arbetet med bokslut och årsredovisning.

Om din förening vill att vi på SBC ska sköta er ekonomiska förvaltning är det enkelt att ordna. Kom bara ihåg att säga upp avtalet hos er nuvarande förvaltare i tid. Så byter din bostadsrättsförening till oss som ekonomisk förvaltare

Kostnaden för ekonomisk förvaltning anpassas efter storleken på din bostadsrättsförening och vilka tjänster ni är intresserade av. Kontakta oss för ett prisförslag.