Fråga oss
Start / Bostadsrättsrapporten

Bostadsrättsrapporten

För fjärde året i rad lanserar vi nu Sveriges Bostadsrättsrapport. En årlig dokumentation för att stilla vår nyfikenhet kring svenska bostadsrättsägares tankar och vardag, för att skapa en lägesanalys och för att bidra med kunskap.

2021 firade SBC 100 år som fastighetsförvaltare, och även om ett sekel har passerat sedan starten, är vår vilja att hjälpa landets föreningar starkare än någonsin och vår nyfikenhet långt ifrån mättad. Ett resultat av detta är rapporten du finner här. Den kom till för att stilla vår nyfikenhet kring svenska bostadsrättsägares tankar, för att skapa en lägesanalys och för att bidra med kunskap. 
 
Det är fjärde året i rad som vi lanserar Sveriges Bostadsrättsrapport, ett år som går till historien som ett av de mest dramatiska i modern tid. Givetvis har det också berört många av landets bostadsrättsägare. I årets rapport uppger 32 procent att deras förening i någon utsträckning har drabbats av pandemin. Trots detta är framtidstron stark, och endast en av tio uppger att de känner oro för hur föreningen ska fungera 2021. 
 
Läs mer om detta och mycket annat i Sveriges Bostadsrättsrapport 2021. Vi hoppas den ska vara till hjälp i ditt styrelsearbete och skänka intressanta och spännande insikter!