Fråga oss
Hanna Asplund är Teknisk förvaltare på SBC
Start / Aktuellt / Hanna Asplund är Teknisk förvaltare på SBC

Hanna Asplund är Teknisk förvaltare på SBC

"Som förvaltare är det min uppgift att hjälpa mina kunder att identifiera vad som behöver åtgärdas och när och att prioritera de olika åtgärderna. "


Ingen dag är den andra lik i rollen som teknisk förvaltare på SBC. Ibland är dagarna som planerat men plötsligt händer något akut som gör att den dagen ställs helt på ända. Jag brukar säga att jag löser problem hela dagarna, stora som små. Det är kul!

Som teknisk förvaltare är jag ett stöd till bostadsrättsföreningarna i tekniska frågor rörande fastigheten och hjälper dem att bli medvetna om, och uppfylla, sina skyldigheter som fastighets- ägare. Vi kan lagen och tekniken och jobbar för att kunderna ska kunna känna sig trygga och ha en väl fungerande fastighet såväl på kort som på lång sikt. En av de viktigaste sakerna att tänka på för en bostadsrättsförening i rollen som fastighetsägare skulle jag nog säga är just långsiktighet. Att ta hand om och fixa saker innan de går sönder och prioritera de viktigaste delarna av huset kan spara mycket onödigt höga utgifter och problem längre fram. Som förvaltare är det min uppgift att hjälpa mina kunder att identifiera vad som behöver göras i fastigheten och att göra rätt prioriteringar. Jag har också ett nära samarbete med föreningarnas fastighetsskötare. 

Teknisk förvaltning med SBC