OFFERT JA TACK
Kundforum – Fråga oss!
    Start / Våra tjänster

Våra tjänster - Vi är din självklara fastighetsförvaltare

Få bostadsrättsföreningar har en styrelse med expertkunskap på ekonomi, fastighet och juridik på plats. Det är där vi kommer in. Vi är specialister på att underlätta och trygga arbetet för bostadsrättsföreningar landet runt. Vi erbjuder flexibla tjänster inom teknik, ekonomi och juridik som kan utformas efter föreningens behov. Vi kallar detta bostadrättsförvaltning rätt och slätt.

Låt oss ta hand om allt

Ju fler kockar desto sämre soppa brukar det ju heta. Detsamma gäller din förvaltning. För visst underlättar det att låta samma partner hjälpa er med föreningens ekonomi och att förvalta föreningens fastighet. Och som finns där när ni behöver juridisk expertis. På det viset är du alltid nära den hjälp du behöver, samtidigt som vi tillsammans får total kontroll på allt som rör din förening.

Ladda ned vår broschyr här.

Vi är tillgängliga

SBCs kundtjänst har öppet alla vardagar 07-21 för att svara på frågor från styrelsen, medlemmar, hyresgäster mäklare och andra intressenter. Kundportalen Vår Brf stänger aldrig för styrelsen och medlemmar vilket innebär att den är tillgänglig oberoende av tid och rum så att ni kan arbeta med föreningen varifrån som helst och när som helst.


  • EKONOMISK FÖRVALTNING
  • TEKNISK FÖRVALTNING
  • PROJEKTLEDNING
  • JURIDIK
  • ENKELT ATT BYTA TILL SBC