Gå till huvudinnehållet

Förmånligt och hållbart elhandelsavtal för brf:er

Nu kan alla SBC kunder, både som förening och som boende i förvaltad förening teckna extra förmånliga och hållbara elhandelsavtal med Mälarenergi. Elen kommer från förnybara energikällor som solkraft, vindkraft eller vattenkraft. Mälarenergi är certifierade Schyssta elhandlare* och har enligt kunderna branschens bästa kundservice!

Mälarenergi har funnits i Västerås sedan starten 1861 och står för hållbar utveckling, både av samhället och miljön. Bolaget, driver och äger 42 vattenkraftstationer, tar solel från en av Sveriges största solcellsparker och satsar engagerat på förnybara energikällor. Mälarenergi arbetar målmedvetet för minimerad miljöpåverkan och stöttar även varje år ungdomsidrott och kultur. Med Mälarenergi som elleverantör kan du vara trygg att du gör ett bra val.

Ditt erbjudande via SBC Fördel

  • Rörligt elprisavtal med SBC rabatt
  • Ett hållbart elavtal med förnybar energi
  • Välj enkelt om du vill ha el från vattenkraft, vindkraft eller solkraft
  • Du köper el från ett företag som var först att få certifieringen Schysst elhandel*
  • Företaget jobbar aktivt med miljöfrågor och hållbarhet
  • Du kan teckna avtal som bostadsrättsförening och som boende i föreningen

Som kund till Mälarenergi får du gratis tillgång till "Mitt Mälarenergi" till din dator eller app, där du kan följa din förbrukning, se dina fakturor och mycket annat. Mälarenergi har enligt kunderna branschens bästa kundcenter som du enkelt når både på chatt och telefon.

*Schysst elhandel – läs mer om certiferingen på Mälarenergis hemsida.

Vill din förening förvaltas av oss på SBC?

Fler erbjudanden via SBC Fördel