Fråga oss
Start / Energideklaration

Energideklaration via SBC

Har din bostadsrättsförening en giltig och godkänd energideklaration? För att främja en effektiv energianvändning och en god inomhusmiljö ska alla småhus som ingår i en bostadsrättsförening och alla flerbostadshus enligt lag vara energideklarerade. Deklarationen gäller i 10 år från det datum den utfärdas.

 

Här kan du kan beräkna priset för energideklarationen och beställa direkt. Deklarationen utförs av våra certifierade energiexperter. Du kan även göra en prisberäkning, spara uppgifterna och göra beställningen efter att ni tagit beslut på t.ex. ett styrelsemöte. Ni som har er tekniska förvaltning hos oss på SBC får enkelt hjälp med dokumenten som behövs. I annat fall laddar du själv upp dokumenten eller skickar dem till energideklaranten när de efterfrågas.

SBC - styrelsens helhetspartner

Efter utförd deklaration kan ni enkelt anlita SBCs underhållsplanerare, projektledare och tekniska förvaltare för att följa upp de åtgärder som energideklarationen föreslagit. Med SBCs helhetsutbud av experter har du en partner som ständigt verkar för ett tryggt, långsiktigt och hållbart boende.

 

Läs mer om energideklarationerBörja med att beskriva fastigheten