Fråga oss
SBC lanserar marknadsplats med bonära tjänster
Start / Aktuellt / Lansering Marknadsplatsen

Lansering Marknadsplatsen


I samband med SBC Sveriges BostadsrättsCentrums digitala satsning breddar nu företaget sitt erbjudande ytterligare och lanserar en helt ny plattform. Marknadsplatsen ska ge boende i en SBC-förening en unik möjlighet att ta del av exklusiva erbjudanden inom boendenära tjänster från certifierade samarbetspartners.

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum har nästan hundra års erfarenhet av förvaltning och erbjuder rådgivning inom teknik, ekonomi och juridik till cirka 350 000 boende i SBC-förvaltade föreningar. Som en del av deras digitala satsning lanserar företaget nu Marknadsplatsen - en plattform med erbjudanden av bonära tjänster. Marknadsplatsen är en mix av etablerade varumärken som tillhandahåller smarta digitala lösningar, ofta med fokus på hållbarhet.

”Vi är inne i en mycket spännande utvecklingsfas där vi satsar på att bredda vårt digitala utbud. Under hösten har vi utvecklat ett projekt som även fokuserar på de boende i våra föreningar, en målgrupp som är väldigt viktig för oss. Som boende i en SBC-förening kan man nu ta del av vår marknadsplats med exklusiva erbjudanden inom bonära tjänster från certifierade samarbetspartners. Det kan vara allt från städhjälp, mat eller digitala lösningar till ditt hem. Här ska det alltid finnas något för att underlätta för de boendes vardag, säger Ola Gunnarsson, VD på SBC Sveriges BostadsrättsCentrum.”

Kolla in marknadsplatsen här!