Fråga oss
Kurt Knudsen är Årets Fastighetsförvaltare 2020
Start / Aktuellt / Kurt Knudsen är Årets Fastighetsförvaltare 2020

Kurt Knudsen är Årets Fastighetsförvaltare 2020

Det står nu klart att Kurt Knudsen från SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB står som vinnare i AFF och Förvaltarforums utmärkelse Årets Fastighetsförvaltare i kategorin Bostad. Knudsen har arbetat på SBCs kontor i Göteborg sedan 2007 och har 30 års erfarenhet från fastighetsförvaltning.


För andra året i rad kniper SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB vinsten som Årets Fastighetsförvaltare. Efter två finalplatser från SBC i årets upplaga av tävlingen står det nu klart att Kurt Knudsen, fastighetsförvaltare vid SBC i Göteborg, har vunnit.

– Det känns fantastiskt roligt att Kurt har blivit tilldelad denna fina utmärkelse. Förra året knep vår medarbetare Kristin Lövendahl samma pris och i år hade vi inte mindre än två finalister i Kurt och Robert Säfström. Det känns som ett otroligt fint kvitto på att vi jobbar på rätt sätt. Vi är stolta över det gedigna arbete som Kurt driver tillsammans med samtliga av företagets skickliga förvaltare och medarbetare, säger Emil Lundström VD och koncernchef på SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB.

Läs mer här