Gå till huvudinnehållet

SBC fyller 100 år och lanserar webbserie med Daniel Hallberg!

Hur hanterar man en granne som sätter upp arga lappar i huset eller hur löser man det egentligen på bästa sätt om man missat att det är städdag i föreningen? Det svarar programledaren Daniel Hallberg på tillsammans med SBCs förvaltningsexperter i den nya webbserien ”Helt hemma”.

Nu lanserar vi SBCs webbserie Helt hemma! Programledaren Daniel Hallberg krånglar sig ur knepiga situationer med hjälp av SBCs experter i 5 filmer, som tar avstamp i vardagslivet i en bostadsrättsförening. 

I avsnitten där Daniel Hallberg spelar huvudrollen, kombineras dramatiserade humorsketcher med intervjuer med SBC:s medarbetare. Syftet med kampanjen är att väcka intresse och ge tips på hur man på bästa sätt kan ta hand om sin bostadsrättsförening och ger oss på SBC samtidigt en god möjlighet att presentera våra duktiga medarbetare.

Här kan du se filmerna och kampanjen

  • Social media, Facebook, LinkedIn, Instagram och Youtube
  • På Hemnet och SvD
  • På SBCs egen kampanjsida, på SBC.se och i kundportalen m.m.

Vi hoppas att du, oavsett hur du bor eller om du sitter i en styrelse, följer oss i social media och på vår kampanjsida, och vi önskar dig mycket nöje, kanske ett och annat skratt, igenkänning  - och samtidigt tillgång till bra och användbara tips från våra experter med vår nya webbserien Helt hemma!