Gå till huvudinnehållet

SBC får utmärkelsen ett ”Great Place to Work”

SBC har blivit certifierad av Great Place to Work. Den prestigefyllda utmärkelsen bygger helt på vad nuvarande medarbetare säger om sin erfarenhet av att arbeta på SBC och att bolaget är ett bra ställe att arbeta på.

”En Great Place to Work-Certifiering™ är inget som kommer av sig själv – det kräver kontinuerligt engagemang för medarbetarens arbetsplatskultur och deras upplevelse av den”, säger Maria Grudén, vd för Great Place to Work. ”Certifieringen är det enda officiella erkännandet som helt grundas på medarbetarnas faktiska upplevelser av arbetsplatsen. Att bli certifierad innebär att SBC är en av de bästa organisationerna i landet.”

”Att ha en inkluderande och stimulerande företagskultur där medarbetarna utvecklas och har kul på jobbet är vår högsta prioritet”, säger Emil Lundström, CEO på SBC. ”Jag är glad och stolt över certifieringen, som är ett bevis på att medarbetarna på SBC upplever att de jobbar på en riktigt bra arbetsplats!”

"Vi på SBC har stort fokus på att stärka vår kultur och ledarskap. Certifieringen är ett kvitto på att vi gör rätt saker och att medarbetarna uppskattar sitt jobb och SBC som arbetsgivare”, säger Petra Schneider, Head of HR and Internal Communication på SBC.

”Det som är extra roligt att se är att medarbetarna värderar sitt närmaste ledarskap mycket högt och att vi har ett väldigt starkt kamratskap på SBC. Vi kan också se att områden där vi särskiljer oss mycket som arbetsgivare på ett positivt sätt är medarbetarnas upplevelse av att bli likvärdigt behandlad oavsett exempelvis funktionsnedsättning, kön och ursprung. Det finns en genuin omtanke medarbetare emellan och ledare har förståelse för att oavsiktliga misstag i arbetet kan uppkomma, fortsätter Petra Schneider. "

Great Place to Work är den globala ledaren inom arbetsplatskultur och hjälper organisationer att möjliggöra ledarskapsbeteenden som ger ökad lönsamhet, engagerade medarbetare och fler innovationer. De organisationer som lever upp till de högt satta kraven för att vara ett Great Place to Work får en certifiering som sträcker sig över 12 månader.

Vi anställer!

Vill du arbeta för ett företag där medarbetaren är högsta prioritet?