Gå till huvudinnehållet

Silverregn för SBC i Magnet Awards!

Vi är otroligt stolta över att vi igår kväll tog hem hela 3 silverpriser i Magnet Awards – tävlingen som premierar de bästa kommunikationslösningarna från Sveriges arbetsgivare.

I stentuff konkurrens med några av Sveriges mest välkända och väletablerade varumärken premierades vi för vår kampanj och webbserie Helt hemma med silverpriser i kategorierna Attraktion och Kultur & engagemang. Vi kammade även hem silverpriset i den mycket prestigefulla kategorin Grand Prix där långsiktiga arbeten med employer brand belönas.

Kategori Attraktion

Juryns motivering: En anonym arbetsgivare öppnar upp och berättar öppenhjärtigt om utmaningarna med uppdraget och alla berörda.  Med en stor portion humor som hittar hem till allas hjärtan, berörs vi, känner vi igen oss, och vill se mer. Med fingerspetskänsla för kreativitet kombinerat med stort mod har den här spelaren för alltid tänjt på begreppet Employer Branding. 

Kategori Kultur & engagemang

Juryns motivering: Genom träffsäker humor och igenkänning har SBC lyckats skapa både engagemang och stolthet hos sina medarbetare samt ökat kännedom om sina tjänster.  Med medarbetarna som ambassadörer har man överträffat målen och både dubblerat besöken till karriärsidan och attraherat nya talanger. Det är inte konstigt att juryn jublar!

Kategori Grand Prix

Juryns motivering: Med lågmäld konsekvens har de arbetat med sin grafiska profil och kommunikation. De har vävt ihop sitt employer och corporate brand, väl förankrat i organisationens själ. En stadigt pyrande glöd ger mer effekt över tid, än en stor fyrverkerikampanj. Årets silvermedaljör är en pigg 100-åring som är hemma på det mesta.

Så stolta över alla våra medarbetare på SBC som gjort kampanjen möjlig!

Kom och jobba med oss!

Vill du arbeta för ett företag där medarbetaren är högsta prioritet?