Gå till huvudinnehållet

SBC vinner Fastigopriset som bästa arbetsgivare 2021

SBC tilldelas 2021 års Fastigopris som delas ut till fastighetsbranschens bästa arbetsgivare. Ett pris som bekräftar ett genomtänkt och välplanerat HR-arbete.

För 12:e gången delar branschorganisationen Fastigo ut priset till fastighetsbranschens bästa arbetsgivare. Syftet är att lyfta fram de arbetsgivare som arbetar långsiktigt och systematiskt med personalfrågor. Detta år tilldelas SBC priset för utvecklingen av sina arbetsmetoder under pandemin.

– Att vinna detta pris är ett bevis på att vårt fokuserade arbete med SBCs arbetsgivarvarumärke verkligen fungerar. Jag är så stolt och imponerad över den kraft vi som bolag mobiliserat under dessa nya förutsättningar och de föredömliga insatser som SBCs alla medarbetare dagligen gör, säger Emil Lundström, vd på SBC.

Juryns motivering lyder:

Genom en egen app, podd och en digital roadshow har SBC skapat förutsättningar för ökad samhörighet och kunskapsöverföring såväl under pandemin som i sin framtida verksamhet. SBC har på ett föredömligt sätt låtit modern teknik interagera med mänskliga behov.

– Det är fantastiskt att få ett så fint erkännande. Det känns väldigt bra att vi har lyckats med att behålla engagemanget och kreativiteten och fortsatt kunna driva utvecklingen i vårt bolag, trots den på så många sätt utmanande tid vi alla gått igenom. Extra roligt är det att medarbetare på SBC bidragit med så mycket fina idéer kring hur vi kan skapa kommunikationsvägar som når ut brett samtidigt som det bidrar till att våra medarbetare kan känna stolthet både över sig själva och över SBC som arbetsgivare och bolag, säger Petra Schneider, Chef HR & Intern Kommunikation på SBC.