Gå till huvudinnehållet

Guld och silver till SBC i Swedish Content Awards!

Vi är otroligt stolta över att vår webbserie Helt Hemma premierats på nytt. Nu i den stora tävlingen Swedish Content Awards, som varje år prisar marknadsföring som stärker varumärket, bygger lojalitet och skapar fler och bättre affärer. Ett viktigt syfte med tävlingen är att premiera god kvalitet och innovativa lösningar som har gett önskad effekt.

Juryns motivering:
En webbserie som knackar på dörren och direkt vinner ens hjärta – tack vare humor, igenkänning och hantverk av högsta klass. En fullträff som roar och berör, sprider kunskap och ger ett nytt skimmer åt det ganska grå ordet förvaltning. Den här vinnaren lyckas skildra fastighetsförvaltning både som ett spännande yrke och en tjänst man behöver för att bo riktigt bra.

Guld i kategorin Service och tjänster, silver för Effekt och engagemang

I tuff konkurrens med några av Sveriges mest välkända och välrenommerade varumärken kammade vi hem ett mycket prestigefullt guld i kategorien Service och tjänster och ett hedervärt silver i kategorin Effekt och engagemang.

Tävlingen arrangeras varje år av Sveriges Kommunikationsbyråer. Vi på SBC är så stolta över alla våra medarbetare som gjort kampanjen möjlig!

Vi anställer!

Vill du arbeta för ett företag där medarbetaren är högsta prioritet?