Fråga oss
Bostadsrättsmässan
Start / Aktuellt / Bostadsrättsmässan

Bostadsrättsmässan

SBC är stolt medarrangör av Bostadsrättsmässan som är Sveriges största forum för bostadsrätt. I år arrangeras mässan den 5-6 oktober i Malmö och 22-23 november i Göteborg.


Bostadsrättsmässan är Sveriges största mötesplats för bostadsrättsföreningar och samfälligheter – en kunskapsmässa för dig som sitter i en bostadsrättsstyrelse, är fastighetsförvaltare eller inköpare på ett fastighetsbolag. Mässan är väl etablerad och har arrangerats sedan år 2000. Här samlas leverantörer inom området under samma tak och både utställare och besökare får snabbt information och kunskap om det senaste i branschen. I år är mässan den 5-6 oktober i Malmö och den 22-23 november i Göteborg.

Under två dagar samlas styrelsemedlemmar, förvaltare, bostadsrättsägare, medlemmar i samfälligheter och leverantörer för att bli inspirerade, träffa experter och få goda råd inför kommande ombyggnations-, underhålls- eller renoveringsprojekt.

En av årets höjdpunkter i Malmö är inspirationsföreläsningen med Isabelle McAllister. Inredaren är känd från tv-program som ”Äntligen hemma” och ”Fixa rummet” men hon är även en välkänd svensk designer, stylist, skribent, och bloggare. Hon pratar om färg och färgsättning, ger smarta tips och berättar om inredning i allmänhet.

En nyhet för i år är att vi även erbjuder kostnadsfri juridisk rådgivning.

Läs mer om programmet här

Hämta dina kostnadsfria biljetter här:

Malmö 5-6 oktober

Göteborg 22-23 november