Fråga oss
Bostadsrättsmässan
Start / Aktuellt / Bostadsrättsmässan Göteborg

Bostadsrättsmässan

SBC är stolt medarrangör av Bostadsrättsmässan som är Sveriges största forum för bostadsrätt. I oktober hölls en mycket spännande mässa i Malmö och den 22-23 november är det dags för Göteborg.


Bostadsrättsmässan är Sveriges största mötesplats för bostadsrättsföreningar och samfälligheter – en kunskapsmässa för dig som sitter i en bostadsrättsstyrelse, är fastighetsförvaltare eller inköpare på ett fastighetsbolag. Mässan är väl etablerad och har arrangerats sedan år 2000. Här samlas leverantörer inom området under samma tak och både utställare och besökare får snabbt information och kunskap om det senaste i branschen. Nästa mässa är den 22-23 november i Göteborg.

Under två dagar samlas styrelsemedlemmar, förvaltare, bostadsrättsägare, medlemmar i samfälligheter och leverantörer för att bli inspirerade, träffa experter och få goda råd inför kommande ombyggnations-, underhålls- eller renoveringsprojekt.

Årets konferencier är Sofia Lilja, anlitad coach, föreläsare, utbildare och inspiratör men kanske mest känd som coach från TV4-succén Idol. Programmet innehåller många intressanta talare. En av dem är stadsarkitekt Björn Siesjö som kommer att berätta om planer för byggnationer i Göteborg.

Årets inspirationsföreläsare är Tobias Persson. Tobias är en prisbelönad stå upp komiker som också är känd från många olika TV-program i SVT och TV4. Just nu är Tobias aktuell med sin Sverigeturné ”Man på prov” och på Bostadsrättsmässan bjuder han på en skräddarsydd skrattfest om livet i bostadsrätt, grannsämja och kulturkrockar i föreningen.

Läs mer om programmet här

Hämta dina kostnadsfria biljetter här:

Göteborg 22-23 november

Kom och träffa oss på SBC i monter B09:42 och prata om bostadsrätt och andra frågor som rör din förening.

Bostadsrättsmässan 2018
Svenska Mässan
Mässans Gata/Korsvägen
412 94 Göteborg

Torsdag 22 november: 10.00-19.00
Fredag 23 november: 10.00-16.00