Fråga oss
Unikt försäkringskoncept med Proinova för bostadsrättsföreningar
Start / Våra tjänster / SBC Fördel / Unikt försäkringskoncept med Proinova för bostadsrättsföreningar

Se över dina försäkringar med hjälp av Proinova

Tillsammans med Proinova har vi tagit fram ett unikt försäkringskoncept för bostadsrättsföreningar som har förvaltning genom SBC. Vi kallar det Brf-försäkring och det kan ge er förening stora fördelar och besparingar. Proinova håller garanterat hög service med kvalitet, kompetens och tillgänglighet.


Erbjudandet innebär:

  • Tillgång till rådgivare i försäkrings- och skadefrågor. Rådgivarna består av personer med lång erfarenhet inom försäkring, fastighetsjuridik och skadereglering. De står på er sida i alla försäkringsrelaterade händelser. Teamet kan nyttjas vid behov utan debitering.
  • Brf-försäkring har ett tydligt koncept för rådgivning och proaktiva skadeförebyggande förslag direkt till er i föreningarna. Det ger er en ökad trygghet och förbättrad service. Teamet gör vid behov en kontroll av era nuvarande försäkringsvillkor för att se till att de är rätt anpassade för er förening. På begäran kan de också göra en marknadskontroll för att se till att ni har en förmånlig premie. 
  • Försäkring för dolda fel vid försäljning av bostadsrätt. Att teckna en ”dolda fel-försäkring” vid försäljning av villa har under många år varit mer regel än undantag. Nu börjar denna typ av försäkring att tecknas också vid försäljning av bostadsrätt. Tänk på att reglerna vid försäljning av villa och bostadsrätt skiljer sig år. När du säljer din bostadsrätt är det köplagen som styr om fel dyker upp efter försäljningen. 
  • Naturligtvis bestämmer ni själva om ni vill ha kvar ert försäkringsbolag med nuvarande villkor, ni får ändå tillgång till rådgivarna i teamet.

Tjänsten är kostnadsneutral i förhållande till den hantering ni har idag avseende förenings försäkringar, och vi på SBC är övertygade om att vårt val av försäkringsförmedlare kommer att motsvara alla förväntningar. Proinova är en ledande rådgivare och förmedlare inom bostadsrättsförsäkringar i Sverige med över 2 300 föreningar som uppdragsgivare.


Är din förening förvaltad av SBC kan ni spara pengar med Brf-försäkring

Läs mer på vår kundportal Vår Brf


Är din förening intresserad av att förvaltas av SBC?

Beställ en offert här