OFFERT JA TACK
Fråga oss
Start / Våra tjänster / SBC Boendeindikator

SBC Boendeindikator för ett hållbart boende

Många vill ha hjälp med att analysera hur välskött en bostadsrättsförening är. SBCs Boendeindikator är en digital analysmodell, som ger såväl styrelsen som andra intressegrupper en indikation på hur välskött en förening är.

En bedömning av din förening

SBC Boendeindikator är en bedömning av din bostadsrättsförening utifrån fyra huvudsakliga parametrar; fastighet, förvaltning, boende och miljö. Modellen analyserar dessa områden och ger styrelsen en plattform att arbeta vidare ifrån inklusive vad ni kan göra för att förbättra föreningen. När ni har gjort analysen får styrelsen en åtgärdsplan som underlag att arbeta med.

När din förening lever upp till de krav vi på SBC ställer, får föreningen stämpeln ”SBC Godkänd – för ett hållbart boende”. Stämpeln är en indikator på att föreningen arbetar aktivt för ett hållbart boende.

Skulle din förening bli SBC Godkänd – för ett hållbart boende?

Alla föreningar är välkomna att använda sig av SBCs Boendeindikator, det spelar ingen roll om ni är självförvaltade eller har en annan extern förvaltare.

För mer information kontakta Tuula Haverinen 08-775 73 31, skicka din fråga till kundtjanst@sbc.se eller gör en Offertförfrågan på boendeindikatorn direkt här på hemsidan. Om ni redan är kunder hos oss på SBC går det bra att kontakta din redovisningsekonom så berättar vi mer.