För byggföretag

Vi på SBC vet precis vilka utmaningar ni som byggare står inför och vad det innebär att vara projektutvecklare. Ibland är det snabba bud och ibland tar processerna för evigt.

Vi vet därför vi själva har byggt och suttit med precis samma utmaningar som ni. Det vi däremot har gjort är att välja att renodla vår verksamhet och enbart fokusera på förvaltandet av redan färdiga bostadsrätter. Huvuddelen av projektutvecklingen inom SBC avyttrades till JM respektive Skanska under 2010.

Bäst på bostadsrätt
Vi vet att vi kan vara till stor hjälp för er i arbetet med era projekt. Ni får fokusera på det ni är bäst på. Vi tar ansvar för den ekonomiska förvaltningen och självklart också den tekniska om så behövs. Oavsett skede i projekten kan och vill vi kliva in och hjälpa just er med det vi kan bäst – Bostadsrättsförvaltning.

Bekymmersfritt med SBC
Det vi har sett utifrån vår långa erfarenhet i egenskap av både förvaltare och projektutvecklare är vikten av kontinuitet i informationen till den nytillträdda styrelsen. Inom SBC har vi fokuserat på att bygga upp ett modernt webbaserat verktyg som räcker hela vägen genom projektering, försäljning och byggnation till dess att bostadsrättsföreningen tar vid och fortsätter med det dagliga arbetet i sina styrelser. Det vi också ser är en ökad efterfrågan att få en samarbetspartner som kan leverera hela förvaltningskonceptet. Självklart gör SBC det! Vi ser till att våra kunder ska ha ett så bekymmersfritt styrelsearbete och boende som möjligt och att vi får visa att vi lever upp till det vi verkligen vill vara; ”bäst på bostadsrätt”!
Så för att underlätta i ert arbete och för att ge era kunder en bra grund att stå på och en professionell samarbetspartner som håller i längden, tveka inte längre. Kontakta oss på SBC så skräddarsyr vi ett upplägg som passar just ert bolag eller er verksamhet.

Har du frågor eller vill veta mer, kontakta:
Markus Pålsson, telefon: 08-544 109 80 e-post: markus....@obfab.se