Bostadsrättsförvaltning på era villkor

Tillsammans höjer vi värdet på hela fastigheten

SBC erbjuder förvaltning av bostadsrätterEkonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, fastighetsskötsel, juridisk expertis och projektledning av ombyggnader är kärnan bland de tjänster vi på SBC erbjuder er som bostadsrättsförening.  Utöver det erbjuder vi en rad kringtjänster som alla bidrar till att göra ert syrelsearbete enklare, mer effektivt och som gör livet som styrelse och boende mer bekymmersfritt. Tillsammans höjer vi värdet på hela fastigheten.


Låt oss ta hand om allt

Ju fler kockar desto sämre soppa brukar det ju heta.  Detsamma gäller din förvaltning. För visst underlättar det att låta samma förvaltningspartner ansvara för såväl ekonomisk som teknisk förvaltning, och som finns där när du  behöver juridisk expertis. På det viset är du alltid nära den hjälp du behöver, samtidigt som vi tillsammans får total kontroll på allt som rör din förening.


Året i en bostadsrättsförening

För att visa hur ekonomi, teknik och juridik hänger ihop i förvaltningen av en bostadsrättsförening brukar vi visa hur ett år i en bostadsrättsförening ser ut för många föreningar. (Klicka på rubriken för att se hur vi brukar beskriva ett bostadsrättsår.)